Αγγελική Παπαράδη
Η Αγγελική είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος Βιολογικής Γεωργίας, απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στα πανεπιστήμια Albstadt-Sigmaringen και Hohenheim της Γερμανίας και στο Van Hall Larenstein της Ολλανδίας στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων και της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων. Έχει δίπλωμα επαγγελματικής μαγειρικής και δίπλωμα γευσιγνωσίας WSET 2ου επιπέδου. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τον τομέα των τροφίμων μιας και η οικογένειά της από τη δεκαετία του '70 έως σήμερα έχει ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή τροφίμων. Είναι η μία εκ των δύο ιδρυτών του Γαϊδαράκου και έχει αναλάβει τη διαχείριση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.
Μιχαήλ Ξυλούρης
Ο Μιχάλης είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ με βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Glamorgan στο Cardiff του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ο δεύτερος εκ των ιδρυτών του Γαϊδαράκου και έχει αναλάβει τη συνολική μηχανοργάνωση τόσο της παραγωγής όσο και του τομέα των πωλήσεων του Γαϊδαράκου. Κύριο μέλημά του εξαρχής είναι η το δυνατόν πιο οικολογική λειτουργία του συνόλου των διαδικασιών της επιχείρησης με εξοπλισμό και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.
Ελένη Ξυλούρη
Η Ελένη είναι Γεωπόνος, απόφοιτος του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διαχείριση ποιότητας.Είναι εξωτερική συνεργάτιδα του Γαϊδαράκου σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.
Τρύφωνας Βασκούδης
Ο Τρύφωνας είναι ο Creative Director του Γαϊδαράκου. Σπούδασε graphic design στο Μiddlesex University, είναι ιδρυτής της εταιρείας Design Overdose και έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την εικόνα του Γαϊδαράκου, δηλαδή τα λογότυπα, τις συσκευασίες, τις ετικέτες και οτιδήποτε απαιτεί επαγγελματικό σχεδιασμό.
Ειρήνη Γ. Φραγκιαδάκη
Η Ειρήνη είναι κτηνίατρος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη βιολογική ζωική παραγωγή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διδακτορική έρευνα στην υγεία των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με πολύπλευρο εκπαιδευτικό έργο. Έχει δίπλωμα γευσιγνωσίας WSET 2ου επιπέδου. Συνεργάζεται με τον Γαϊδαράκο στο τομέα της πιστοποιημένης γευσιγνωσίας μελιού και αγροτικών προϊόντων του.