Ο «Γαϊδαράκος» ξεκίνησε το ταξίδι του το 2014 στην περιοχή του ιστορικού Μαραθώνα, περίπου 35 χλμ βορειοανατολικά της Αθήνας. Η ιδέα της παραγωγής 100% φυσικών τροφίμων, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και κυρίως βασισμένα στα ελληνικά μελισσοκομικά προϊόντα προέκυψε από την Αγγελική και τον Μιχάλη.
Πλέον ο Γαϊδαράκος είναι μιας μικρής κλίμακας οικογενειακή επιχείρηση με ένα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής τροφίμων, πιστοποιημένο κατά HACCP & ISO 22000 και εγκεκριμένο από το FDA.
Τα προϊόντα του ταξιδεύουν σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, στις Η.Π.Α. και τη Σιγκαπούρη.
Ο «Γαϊδαράκος» παρά τα μακρινά του ταξίδια, συνεχίζει με την ίδια επιμονή και υπομονή να παράγει 100% ελληνικά φυσικά προϊόντα, με μεθόδους παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον.