Συστατικά
600γρ. μοσχαρίσιο κιμάς (κατά προτίμηση ελιά)
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 μεγάλη φέτα μπαγιάτικου ψωμιού χωρίς την κόρα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε τον κιμά, το αυγό, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη μαρινάδα μελιού Γαϊδαράκος.
Μουσκεύετε το ψωμί, το στραγγίζετε καλά και το προσθέτετε στο μείγμα του κιμά.
Ζυμώνετε πάρα πολύ καλά το μείγμα και το αφήνετε να σταθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Πλάθετε τον κιμά σε μπιφτέκια και τα ψήνετε στο φούρνο. στο τηγάνι ή στη σχάρα.
Απολαμβάνετε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα!