telicon  +30 215 510 2560

becomepartnerblack

Συνταγες

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 17:23
Rate this article
( 0 Votes ) 
Κατηγορία: Συνταγές
Εμφανίσεις: 423

Μπάρα με γκρανόλα και άλειμμα μελιού & φουντουκιού

chocogranolabar

Συστατικά

2 κούπες άλειμμα με μέλι & φουντούκι Γαϊδαράκος

4 κούπες γκρανόλα

1 κούπα νιφάδες βρώμης

1 κούπα σταγόνες σοκολάτας

 

Εκτέλεση

Βάζετε το άλειμμα μελιού σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να γίνει περισσότερο ρευστό.

Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη γκρανόλα και τις νιφάδες βρώμης. Ανακατεύετε πολύ καλά και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει λίγο. Στη συνέχεια προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε.  Θα πρέπει να γίνει ένα σφιχτό μείγμα, αν χρειάζεται προσθέστε περισσότερες νιφάδες βρώμης.

Απλώστε το μείγμα σε λαδόκολα με πάχος στρώσης περίπου 1 εκατοστό. Τοποθετείστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα. Στη συνέχεια κόψτε το σε κομμάτια (μπάρες).

Διατηρούνται στο ψυγείο.

Λίγα λόγια για το γαϊδαράκο

Ο γαϊδαράκος αποτελεί το πλέον αντιπροσωπευτικό οικόσιτο ζώο της ελληνικής υπαίθρου. Είναι ακούραστος, υπομονετικός, επίμονος, με μεγάλες αντοχές και ίσως ο καλύτερος φίλος των αγροτών για πολλές δεκαετίες. Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Web: www.gaidarakos.gr

Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος

Τηλ: +30 2155102560

E-mail: info@gaidarakos.gr

Facebook   LinkedIn    Pinterest    Google    Twitter

 

          recycle 1730163 640

> Ιδέες ανακύκλωσης