Συστατικά
2 κούπες άλειμμα με μέλι & φουντούκι Γαϊδαράκος
4 κούπες γκρανόλα
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κούπα σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Βάζετε το άλειμμα μελιού σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να γίνει περισσότερο ρευστό.
Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη γκρανόλα και τις νιφάδες βρώμης. Ανακατεύετε πολύ καλά και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει λίγο. Στη συνέχεια προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε. Θα πρέπει να γίνει ένα σφιχτό μείγμα, αν χρειάζεται προσθέστε περισσότερες νιφάδες βρώμης.
Απλώστε το μείγμα σε λαδόκολα με πάχος στρώσης περίπου 1 εκατοστό. Τοποθετείστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα. Στη συνέχεια κόψτε το σε κομμάτια (μπάρες).
Διατηρούνται στο ψυγείο.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr