Συστατικά:
10 αποξηραμένοι ψιλοκομμένοι χουρμάδες
2 κουταλιά σούπας νερό
1 κούπα άλειμμα με μέλι και φιστίκια Γαϊδαράκος
1 κούπα ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια Αιγίνης)
1/4 κούπα ψίχα ηλιόσπορου
1/2 κούπα αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, γκότζι μπέρυ)
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
Οδηγίες:
Σε ένα κατσαρολάκι ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά τους χουρμάδες, το νερό και το άλειμμα με μέλι και φιστίκια. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίστε να ανακατεύετε έως ότου καλυφθούν όλα τα υλικά με το άλειμμα μελιού - φιστικιού. Αν χρειάζετε προσθέτετε λίγο περισσότερο νερό. Τοποθετήστε το μίγμα σε λαδόκολα σε ένα ταψί και απλώστε το για να έχει όμοιο πάχος σε όλη την επιφάνεια. Το βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα και έπειτα το κόβετε σε μπάρες. Τις τυλίγετε με μεμβράνη και τις διατηρείτε στο ψυγείο.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr