Συστατικά
1½ κούπα νιφάδες βρώμης
1½ κούπα άλειμμα με μέλι και φουντούκι Γαϊδαράκος
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κούπα σταγόνες σοκολάτας
Οδηγίες
Ζεσταίνετε ελαφρά το άλειμμα με μέλι και φουντούκι με το ελαιόλαδο σε ένα μικρό κατσαρολάκι έως ότου γίνει πιο ρευστό και αναμιχθεί καλά. Ρίχνετε το μίγμα του αλείμματος και του ελαιολάδου ζεστό στις νιφάδες βρώμης και ανακατεύετε πολύ καλά. Τοποθετήστε λαδόκολα σε ένα μικρό ταψί και τοποθετήστε μέσα το μίγμα. Πιέστε καλά το μίγμα έτσι ώστε να είναι σε μια ομοιόμορφη στρώση. Αφού κρυώσει, ρίξτε από πάνω τις σταγόνες σοκολάτας και πιέστε τις για να κολλήσουν στην επιφάνεια. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 4-6 ώρες και έπειτα κόψτε το σε μπάρες. Διατηρούνται τυλιγμένες με μεμβράνη στο ψυγείο.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr