Συστατικά
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
800 ml γάλα αγελάδος
200 ml κρέμα γάλακτος
3 κουτ. σούπας μέλι με μέντα Γαϊδαράκος
Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα, την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος. Το τοποθετείτε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς έως ότου να λιώσει η κουβερτούρα. Προσέχετε να μήν βράσει και να μην καεί το μείγμα.
Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, προσθέτετε το μέλι με μέντα Γαϊδαράκος, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το μέλι και σερβίρετε σε κούπες.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr