Συστατικά
1000 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας μέλι με λεμόνι Γαϊδαράκος
2 κουτ. γλυκού πάπρικα
2 κουτ. γλυκού κύμινο
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1/2 φλιτζάνι χυμός λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
Κόβετε το κρέας σε ομοιόμορφα κομμάτια, κατάλληλα για σουβλάκι.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και τοποθετήτε μέσα τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Ανακατεύετε καλά και τα αφήνετε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 8 ώρες στο ψυγείο.
Περάστε τα κομμάτια σε καλαμάκια για σουβλάκια.
Τοποθετήστε τα σε ταψί και περιχύστε τα με τη μαρινάδα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 200C.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr