Συστατικά:
750 γρ. πατάτες
500 γρ. καρότα
500 γρ. κολοκύθα
1 κρεμμύδι
1/2 σκόρδο, διαχωρισμένο σε σκελίδες
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας Μέλι με λεμόνι Γαϊδαράκος
Αλάτι
Φρερσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
Γαρνίρισμα
1 κούπα τυρί φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ºC.
Κόψτε τα μεγάλα λαχανικα σε κομμάτια και αφήστε τα μικρά λαχανικά ολόκληρα.
Περιχύστε με ελαίολαδο τα λαχανικά, προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί.
Ψήστε τα για 20 λεπτά και έπειτα ρίξτε από πάνω το μέλι με λεμόνι και το θυμάρι. Βάλτε τα ξανά στο φούρνο έως ότου μαλακώσουν.
Σερβίρετέ τα ρίχνοντας από πάνω τα τρίμματα φέτας.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr