Συστατικά
6 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
3/4 φλιτζανιού θυμαρίσιο μέλι "Γαϊδαράκος"
3/4 φλιτζανιού μουστάρδα
2 κουταλιές σούπας αποξηραμένο θυμάρι
Αλάτι
Οδηγίες
Τοποθετήστε τα φιλέτα κοτόπουλου σε ένα ταψί, το οποίο έχετε προηγουμένως αλείψει με ελαιόλαδο.
Ανακατέψτε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαρινάρετε με αυτά τα φιλέτα, σκεπάστε τα και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Ψήστε στους 180 C για 1 ώρα και σερβίρετε με άγριο ρύζι και λαχανικά.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr