telicon  +30 215 510 2560

becomepartnerblack

Συνταγες

Δημιουργήθηκε : Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 11:19
Rate this article
( 0 Votes ) 
Κατηγορία: Συνταγές
Εμφανίσεις: 2487

Φιλέτο κοτόπουλου με μέλι, μουστάρδα & θυμάρι

honey mustard chicken

Συστατικά
6 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
3/4 φλιτζανιού θυμαρίσιο μέλι "Γαϊδαράκος"
3/4 φλιτζανιού μουστάρδα
2 κουταλιές σούπας αποξηραμένο θυμάρι

Αλάτι

 

Οδηγίες
Τοποθετήστε τα φιλέτα κοτόπουλου σε ένα ταψί, το οποίο έχετε προηγουμένως αλείψει με ελαιόλαδο.
Ανακατέψτε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαρινάρετε με αυτά τα φιλέτα, σκεπάστε τα και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 2 ώρες.

Ψήστε στους 180 C για 1 ώρα και σερβίρετε με άγριο ρύζι και λαχανικά.

Λίγα λόγια για το γαϊδαράκο

Ο γαϊδαράκος αποτελεί το πλέον αντιπροσωπευτικό οικόσιτο ζώο της ελληνικής υπαίθρου. Είναι ακούραστος, υπομονετικός, επίμονος, με μεγάλες αντοχές και ίσως ο καλύτερος φίλος των αγροτών για πολλές δεκαετίες. Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Web: www.gaidarakos.gr

Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος

Τηλ: +30 2155102560

E-mail: info@gaidarakos.gr

Facebook   LinkedIn    Pinterest    Google    Twitter

 

          recycle 1730163 640

> Ιδέες ανακύκλωσης