Συστατικά
1 πακέτο μπισκότα βρώμης (200γρ)
1/2 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
250 γρ τυρί κρέμα (π.χ. μασκαρπόνε)
250 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 βάζο (220γρ) pink tahini Γαϊδαράκος
Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα και τα περιχύνετε με το γάλα. Τα ανακατεύετε καλά και τα τοποθετείτε στον πάτο μιας φόρμας, πιέζοντας ώστε να γίνει μια ομοιογενης βάση.
Ανακατεύετε καλά το γιαούρτι με το τυρί κρέμα και προσθέτετε 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας Pink Tahini. Συνεχίζετε το ανακάτεμα έως ότου γίνει μια ομοιογενής ελαφρά ροζ κρέμα. Την τοποθετείτε στο ψυγείο για 20'.
Βγάζετε την κρέμα από το ψυγείο και την απλώνετε με σπάτουλα στη φόρμα, πάνω από τα μπισκότα.
Τοποθετείτε το βάζο με το pink tahini για λίγα λεπτά σε ζεστό νερό για να γίνει πιο λεπτόρευστο και με αυτό περιχύνετε από πανω την κρέμα κάνοντας σχέδια ή αν θέλετε καλύψτε όλη την επιφάνεια του cheese cake.
Τοποθετείστε το στο ψυγείο για μισή ώρα και σερβίρετε!
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr