Συστατικά
200 γρ. βούτυρο αγελαδινό
1 κουτ. σούπας μέλι
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
200 γρ αλεύρι σουσαμιού χαμηλών λιπαρών Γαϊδαράκος
80 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλυκού baking powder
1 λωβός βανίλιας ή μια κάψουλα βανίλιας
Για την γέμιση της τάρτας:
220 γρ (1 βάζο) άλειμμα με μέλι, φουντούκι & κακάο Γαϊδαράκος
Για το γαρνίρισμα:
200γρ φουντούκια
Εκτέλεση
Η βάση:
Ζεσταίνετε το βούτυρο ελαφρώς για να είναι εύπλαστο και το βάζετε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. Ανακατεύτε με τα χέρια και ζυμώνετε τη ζύμη, μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη και σχετικά υγρή ζύμη.
Ανοίγετε τη ζύμη με πλάστη ή με τα χέρια σας και την τοποθετείτε σε μια στρογγυλή φόρμα τάρτας 22-24εκ.
Η γέμιση:
Απλώνετε σε όλη την βάση της τάρτας το άλειμμα με μέλι, φουντούκια και κακάο.
Το γαρνίρισμα:
Πάνω από το άλειμμα τοποθετείτε τα φουντούκια.
Το ψήσιμο:
Ψήνετε στους 160C στη μεσαία σχάρα για περίπου 35-40 λεπτά.
Web: www.gaidarakos.gr
Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος,
Νέα Μάκρη, Αττική, Τ.Κ. 19005, Ελλάδα
Τηλ: +30 2155102560
E-mail: info@gaidarakos.gr